ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Ο Σύλλογος Σπουδαστών της ΑΕΝ Ασπροπύργου εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων και απαιτεί εδώ και τώρα να υπάρξει πλήρη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία και να μην συγκαλυφθεί τίποτα.

Όπως στα καράβια ερχόμαστε αντιμέτωποι με άθλιες εργασιακές συνθήκες, και τελικός αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε υπέρογκα ποσά για να ταξιδεύουμε με υπερήλικα πλοία,  έτσι και στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες ερχόμαστε αντιμέτωποι με την υποχρηματοδότηση των σιδηροδρόμων ,που έχουν ως αποτέλεσμα, φαινόμενα σαν και αυτό στα Τέμπη.

Γεμίζουμε με τεράστια οργή!

Για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα.

Ενώ οι εργαζόμενοι και τα όργανα τους είχαν καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές κανείς δεν έλαβε μέτρα.

Είναι ανεπίτρεπτο να χάνονται ανθρώπινες ζωές στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων

Οι ευθύνες είναι τεράστιες!

Εδώ και τώρα να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!».

Καλούμε τους σπουδαστές της ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ στην κινητοποίηση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σήμερα Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 μ.μ. έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Λ. Συγγρού 41 & Πετμεζά 13)

 

Το ΔΣ της ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
Related news