Δίνουμε μαζικό – μαχητικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, την Κυριακή 5 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα

ΠΕΜΕΝ         ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ         ΠΕΕΜΑΓΕΝ         ΠΕΠΡΝ          ΠΕΣ/ΝΑΤ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Σωματεία στη Hellenic Train, το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, εξακολουθούν να κρατάνε ακινητοποιημένα όλα τα τρένα στο σιδηρόδρομο, με συνεχιζόμενες απεργίες  που ξεκίνησαν από την ημέρα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτη και παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της Αττικής να δώσουν το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο. Εκφράζουμε μαζί τους, την οργή και την αγανάκτησή μας ενάντια στις πολιτικές, που στο όνομα της στήριξης της κερδοφορίας τους, δεν διστάζουν να θυσιάσουν ανθρώπινες ζωές.

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, είναι προδιαγεγραμμένο έγκλημα και δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο.

 Στο βωμό του κέρδους θυσία οι νεκροί, δεν είναι δυστυχήματα είναι επιλογή.

 Όλοι και όλες δίνουμε μαζικό – μαχητικό παρών, στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, την Κυριακή στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

 3 Μάρτη 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ
Related news